Goede Doelen

Donatie per verkochte poster

Al onze posters zijn verbonden aan een goed doel. Dat houdt in dat wij per verkocht artikel 10% van de winst evenredig verdelen over onderstaande goede doelen!

 
Logo World Animal Protection Logo World Animal Protection
Logo World Animal Protection Logo World Animal Protection

1. WNF

Het is wellicht de allergrootste en bekendste stichting die zich inzet voor het welzijn van de dieren. Stichting WNF probeert te voorkomen dat onze aarde verder uitgeput raakt. Daarom werken zij aan oplossingen die de natuur beschermen of herstellen! Zo pakken zij in projecten over de hele wereld zaken als stroperij, ontbossing en overbevissing aan.

Ze beschermen en verzorgen de dieren niet alleen, maar zetten zich ook hard in om ons gedrag naar de natuur te verbeteren. Door het geven van voorlichting laat het WNF bijvoorbeeld zien dat consumenten kunnen kiezen voor duurzame alternatieven. Zo leren wij onze eigen ecologische voetafdruk verkleinen!

Lees meer op: www.wnf.nl 

2. WORLD ANIMAL PROTECTION

World Animal Protection is een internationale organisatie met een krachtige missie: het dierenleed wereldwijd stoppen! Zo bieden zij dieren over de hele wereld noodhulp en proberen overheden, bedrijven en gemeenschappen te bewegen om dieren blijvend te beschermen. Wij vinden het gaaf dat ze naast de reddingsacties, ook overheden, bedrijven en gemeenschappen bewegen om dieren blijvend te beschermen.

Lees meer op: www.worldanimalprotection.nl

3. VIER VOETERS

Stichting VIER VOETERS zet zich wereldwijd in voor dieren in nood. Zij richten zich met name op de dieren die door menselijk toedoen in erbarmelijke situaties leven. Bij Stichting VIER VOETERS werken echte durfallen. Zo kun je op hun website zien hoe zij op spectaculaire wijze galberen uit Vietnam bevrijden en hoe zij verwaarloosde tijgers uit circussen of oorlogsgebieden een nieuw onderkomen geven in Nederlands of Zuid-Afrika!

Lees meer op: www.vier-voeters.nl 

4. NO WILDLIFE CRIME

De stichting No Wildlife Crime is opgericht door onze altijd blije en avontuurlijke bioloog: Freek Vonk! Tijdens de vele reizen die Freek maakte, heeft hij ervaren welk leed dieren wordt aangedaan door stropers. De dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen, maar wij kunnen dat wél. NWC steunt daarom bevlogen projecten over de hele wereld, die zich inzetten om wilde dieren te beschermen tegen stroperij.

Lees meer op: www.nowildlifecrime.com