No Wildlife Crime

De stichting No Wildlife Crime is opgericht door onze altijd blije en avontuurlijke bioloog: Freek Vonk! NWC steunt bevlogen projecten over de hele wereld, die zich inzetten om bedreigde wilde dieren te beschermen tegen stroperij.

Waarschijnlijk vind jij het net als wij pijnlijk te beseffen dat deze dieren worden bedreigd vanwege nutteloze redenen van de mens. Waarom jaarlijks 100 miljoen haaien vermoorden voor haaienvinnensoep? Tienduizenden schubdieren vermoorden om de schubben te gebruiken voor laarzen en schoenen? Of het uitsterven van prachtige papegaaisoorten omdat wij ze zo graag als huisdier willen?

De stichting doet ongelofelijk veel om bedreigde wilden diersoorten te beschermen. Zo komen zij o.a. in actie voor neushoorns, haaien, tijgers, olifanten, schubdieren, schilpadden, walvissen en papegaaiachtigen.

Het zijn bizarre evenementen die deze betoverende dieren met uitsterven bedreigen. Je kunt je daarom wel voorstellen dat het erg belangrijk is om hun bescherming te steunen. No Wildlife Crime gebruikt de ervaring en het netwerk van Freek Vonk om een financiële bijdrage te kunnen doen aan de juiste projecten.

Wacht daarom niet langer en koop een poster om ze te steunen met een donatie van €5,00! Onze neushoorn, papegaai en luipaard zijn verbonden aan stichting No Wildlife Crime.