Over ons

Ons Verhaal

De dood van de laatste mannelijke witte neushoorn was voor ons de laatste druppel. "Hier moeten we iets aan doen", zeiden we tegen elkaar. Wij, Mathijs Schlepers en Jaron van de Laar besloten dan ook in actie te komen.
Veel bedrijven gebruiken beelden van tijgers, panda's of ijsberen, vaak in een positief daglicht. Niks mis mee zou je denken? Nou, wij vinden van wel! Het maakt namelijk een wereld van verschil voor deze (bedreigde) dieren als deze bedrijven voor het gebruik van de 'beeldrechten' ook maar 1% van de winst zouden doneren. Dat idee liet ons niet meer los. Veel bedrijven doen alsof ze hun verantwoordelijkheid nemen in de maatschappij, maar bij de grote bedrijven is deze verantwoordelijkheid vaak ver te zoeken en op reputatie en geld belust.
 
Dit moet anders! Daarom denken wij van Zoo&Me vanuit de omgeving. Voor elke poster die jij koopt doneren wij direct €5,00 (A4) of €7,50 (A3) of €15,00 (A2) aan een goed doel die zich inzet voor de afgebeelde bedreigde diersoort. 

Waarom Zoo&Me?

1. Milieubewust

Zowel onze posters, de handgemaakte lijsten én de verpakkingsmaterialen zijn voorzien van het FSC keurmerk. Zodoende proberen wij zo goed mogelijk bij te dragen aan de bescherming van onze wereldwijde bossen.
 

2. Steun de dieren

Door het kopen van een poster, draag je direct bij aan een stichting die zich in zet voor het afgebeelde dier. Dit houdt concreet in dat jij, door het kopen van een poster, €5,00 (A4) of €7,50 (A3) bijdraagt aan een van deze stichtingen. 

3. Eerlijke prijs

Een toffe poster voor een eerlijke prijs, dat is Zoo&Me. Bovendien wordt maar liefst 1/3 van de verkoopprijs per poster gedoneerd. 


 

SAVE THE ANIMALS, BUY A POSTER!