Stichting VIER VOETERS

Stichting VIER VOETERS zet zich wereldwijd in voor dieren in nood. Zij richten zich met name op de dieren die door menselijk toedoen in erbarmelijke situaties leven. Bij Stichting VIER VOETERS werken echte durfallen. Zo kun je op hun website (www.vier-voeters.nl) zien hoe zij op spectaculaire wijze galberen uit Vietnam bevrijden en hoe zij verwaarloosde tijgers uit circussen of oorlogsgebieden een nieuw onderkomen geven in Nederlands of Zuid-Afrika!

Vier van onze posters zijn aan Stichting VIER VOETERS verbonden. Namelijk, de tijger, leeuw, orang-oetan en uil. Dit betekent dat jij door het kopen van een van deze posters €5,00 doneert aan stichting VIER VOETERS. 

Stichting VIER VOETERS kan jouw donatie goed gebruiken! Zo gebruiken zij het geld onder meer om FELIDA te onderhouden. Dit is een opvangcentrum in Friesland voor grote katachtigen die in buitenlandse dierentuinen en circussen werden verwaarloosd. Hier krijgen de geredde tijgers en leeuwen de nodige verzorging totdat ze krachtig genoeg zijn om overgeplaatst te worden naar een natuurreservaat in Zuid-Afrika. 

Jouw donatie helpt de stichting ook om hun reddingsproject in Borneo te financieren. De mensen op Borneo doden moeder orang-oetans op brute wijze, om vervolgens de baby orang-oetans te verkopen als huisdieren. Stichting VIER VOETERS vangt deze weesjes op in hun “forest school”, waar ze de liefde en bescherming krijgen die ze als baby hebben gemist.